Op deze pagina staan de evenementen die de jeugdreumavereniging organiseert.

Om deel te nemen aan een evenement zijn twee stappen belangrijk. Onderaan ieder evenement staat een knop met Reserveer hier uw evenement , hiermee plaatst u de reservering.

Als tweede betaalt u, indien gevraagd, de eigen bijdrage. In het evenement staan de kosten vermeld en de bijbehorende betaalwijze, dit kan via een IDEAL link naar TargetPay en/of via een overboeking. Wanneer u gebruik maakt van TargetPay, wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen. Die zijn voor ons belangrijk om reservering en betaling aan elkaar te koppelen.

Wanneer betaling en reservering binnen zijn wordt de reservering definitief.

AGENDA 2018

Dag Maand Activiteit
17 maart Algemene Ledenvergadering
14 april Jubileumfeest
11 t/m 13 mei 5 - 10 jarigen weekend/dag
25 t/m 27 mei 10 - 13 jarigen weekend/dag
21 t/m 23 september 18+ weekend/dag
5 t/m 7 oktober 13 - 18 jarigen weekend/dag
4 november Info-contactdag

In 2018 is het bij alle weekenden mogelijk om ook alleen de zaterdag deel te nemen. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een weekend, gaat alleen de zaterdag door! Daarnaast geldt ook vol = vol.

Geen geplande evenementen