10 – 13 jarigen evenement

Datum / Tijdstip
25-05-2018 - 27-05-2018

Hof van Saksen

Wat houdt dit evenement in?
Als 10 – 13 jarige ben je samen met een van je ouders welkom op het evenement. Het weekend zal bestaan uit leuke en gave activiteiten afgewisseld met vrije tijd! Voor de ouders is er ook ruimte om ervaringen uit te wisselen met elkaar. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen, zullen jullie samen met andere kinderen en hun ouders in een huisje slapen en eten.

Kom je liever alleen op zaterdag 26 mei? Ook dan heb je een dag vol gave activiteiten!  De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Locatie 2018
Jullie zijn welkom op het Hof van Saksen. Dit park heeft net een vernieuwd zwembad, waar we ons helemaal uit kunnen leven! Dit staat dan natuurlijk ook op het programma! Daarnaast is er nog veel meer te beleven op het park. Kijk voor meer informatie op: https://www.hofvansaksen.nl

Aanmelden voor dit evenement kan via de webshop tot 24 april. Vol=Vol! In de webshop kunt u een keuze maken of u een dag komt of het hele weekend. Let op: één ticket is voor kind & ouder.

Bent u lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 50,00 en voor een heel weekend €75,00. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Bent u geen lid dan ben u nog steeds hartelijk welkom op ons weekend maar dan zijn de kosten voor een dag €100,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement besteld.

De webshop bereikt u via deze snelkoppeling: webshop.
Kies in het menu het ticket wat u wil bestellen. Wanneer u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen rond u de bestelling af vanuit het winkelmandje. Vul de factuurgegevens en contactgegevens in, en kies de betaalmethode. Het opmerkingenveld gebruikt u om dieetwensen of andere wensen voor de organisatie door te geven. Na de betaling krijgt u automatisch op het door u opgegeven mailadres het ticket toegestuurd. Na ontvangst van uw ticket is de inschrijving definitief. Enkele weken voor het evenement ontvangt u via mail meer informatie.

NB: Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het weekend, gaat alleen het zaterdagprogramma door.