13 – 18 jarigen evenement

Datum / Tijdstip
05-10-2018 - 07-10-2018

Hof van Saksen

Wat houdt dit evenement in?
Als 13-18 jarige ben je welkom op het evenement. Er is de keuze om een heel weekend te komen of alleen deel te nemen op zaterdag! Wanneer je blijft slapen zal je in een groepshuis verblijven met alle andere jongeren. Het weekend zal bestaan uit gave activiteiten afgewisseld met vrije tijd! Natuurlijk gaan we gebruik maken van het vette zwembad op het park!

Kom je liever alleen de zaterdag? Dan kan dat dit jaar ook! Je zal dan een gave activiteit meemaken, het zwembad induiken en de dag afsluiten met een gezamenlijk diner.

Introducees
Wanneer je liever niet alleen komt is het ook dit jaar weer mogelijk om een introducee mee te nemen in de leeftijd 13-18 jaar. Denk hierbij aan een broer/zus/vriend(in).

Aanmelden voor dit evenement kan tot 7 september via de webshop. Vol = Vol! In de webshop kan je een keuze maken of je een dag komt of het hele weekend. Neem je een introducee mee? Koop dan twee kaartjes. Ben jij lid, dan mag de introducee ook mee als lid.

Bent u lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 25,00 en voor een heel weekend €50,00. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Bent u geen lid dan ben u nog steeds hartelijk welkom op ons weekend maar dan zijn de kosten voor een dag €50,00 en voor het hele weekend €100,00.

Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.
Heb je bepaalde dieetwensen? Geef dit dan aan bij de opmerkingen wanneer je tickets voor het evenement besteld.

De webshop bereikt u via deze snelkoppeling: webshop.
Kies in het menu het ticket wat u wil bestellen. Wanneer u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen rond u de bestelling af vanuit het winkelmandje. Vul de factuurgegevens en contactgegevens in, en kies de betaalmethode. Het opmerkingenveld gebruikt u om dieetwensen of andere wensen voor de organisatie door te geven. Na de betaling krijgt u automatisch op het door u opgegeven mailadres het ticket toegestuurd. Na ontvangst van uw ticket is de inschrijving definitief. Enkele weken voor het evenement ontvangt u via mail meer informatie.

NB: Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het weekend, gaat alleen het zaterdagprogramma door.