5 – 10 jarigen evenement

Datum / Tijdstip
11-05-2018 - 13-05-2018

Hof van Saksen

Wat houdt het 5-10 jarigen evenement in?
Als 5 – 10 jarige ben je samen met een van je ouders welkom op het evenement. Het evenement bestaat uit leuke activiteiten voor ouders en kinderen. Voor de ouders is er ook ruimte om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Het is mogelijk om je aan te melden voor het hele weekend. Jullie zullen dan samen met andere kinderen en hun ouders in een huisje slapen en eten.

Is een weekend te lang? Dan is het ook mogelijk om alleen op zaterdag 12 mei aan te sluiten bij het evenement. Jullie maken dan een groot deel van de activiteiten mee! De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Locatie 2018
Jullie zijn welkom op het Hof van Saksen. Dit park heeft net een vernieuwd zwembad, waar we ons helemaal uit kunnen leven! Dit staat dan natuurlijk ook op het programma! Daarnaast is er nog veel meer te beleven op het park. Kijk voor meer informatie op: https://www.hofvansaksen.nl

Aanmelden kan tot  13 april via onze webshop. Vol=vol. In de webshop kunt u een keuze maken of u een dag komt of het hele weekend. Bent u lid van de vereniging dan zijn de kosten voor alleen zaterdag € 50,00 en voor een heel weekend €75,00. Zijn deze kosten te hoog neem dan contact op met onze penningmeester. Voor leden die het financieel zwaar hebben en de kosten onoverkomelijk zijn hebben we een speciale regeling.

Bent u geen lid dan ben u nog steeds hartelijk welkom op ons weekend maar dan zijn de kosten voor 1 dag €100,00 en voor het hele weekend €150,00.

Deze bedragen zijn voor 1 ouder + 1 kind en is inclusief maaltijden, tussendoortjes, drinken, beddengoed en activiteiten.

De webshop bereikt u via deze snelkoppeling: webshop.
Kies in het menu het ticket wat u wil bestellen. Let op: Eén ticket voor het 5-10 jarigen evenement is voor een kind + ouder. Wanneer u geen wijzigingen meer wilt aanbrengen rond u de bestelling af vanuit het winkelmandje. Vul de factuurgegevens en contactgegevens in, en kies de betaalmethode. Het opmerkingenveld gebruikt u om dieetwensen of andere wensen voor de organisatie door te geven. Na de betaling krijgt u automatisch op het door u opgegeven mailadres het ticket toegestuurd.
Na ontvangst van uw ticket is de inschrijving definitief. Enkele weken voor het evenement ontvangt u via mail meer informatie.

NB: Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn voor het weekend, gaat alleen het zaterdagprogramma door.