6-9 jarigen weekend 2016

Datum / Tijdstip
27-05-2016 - 29-05-2016

Landal Hellendoorn

Wij willen u en uw kind graag uitnodigen voor het 6- tot 9-jarigen weekend van vrijdag 27 mei vanaf 16:00 uur tot zondag 29 mei 15:00 uur.

Voor de kinderen is dit een leuk en gezellig weekend om allerlei activiteiten met leeftijdsgenootjes te ondernemen. Zij kunnen dit op eigen tempo doen en ervaren dat zij niet de enige zijn met jeugdreuma en alles wat daarbij komt kijken. Als er behoefte aan is kunnen zij met elkaar praten over reuma of gewoon lekker spelen en leuke dingen doen onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers.

Er mag één ouder mee naar het weekend. U heeft hier de kans bij te praten met elkaar, het bestuur en de vrijwilligers. Ook is er voor de ouders een leuk programma bedacht. Dit weekend is zowel informatief als gezellig! Er zijn er ervaringsdeskundigen aanwezig aan wie u vragen kunt stellen over allerlei problemen omtrent jeugdreuma.

Het weekend zal plaatsvinden bij

Landal Hellendoorn
Tunnelweg 7F
7448 RV Haarle

Wij zien u graag op vrijdag 27 t/m zondag 29 mei! Tot dan!

De inschrijving bestaat uit twee stappen.
Stap 1 is de reservering met de button onderaan de pagina. (Leden graag eerst inloggen en dan reserveren!)
Stap 2 is de betaling.

Niet-leden betalen €150,-
Leden betalen €75,-

Maak het geld over op NL71RABO0169943941 o.v.v. “6 tot 9 weekend”
Ook bestaat de mogelijkheid te betlen via Ideal. Hiervoor gebruiken we targetpay.

Leden gebruiken deze snelkoppeling om met IDeal te betalen.

Niet leden gebruiken deze snelkoppeling om met IDeal te betalen.

Er zijn maar maximaal 16 reserveringen mogelijk voor dit weekend.

De inschrijving sluit op 15 mei, dus wees er snel bij. VOL=VOL!

Boekingen

Bookings are closed for this event.