High Tea 16+

21-05-2016

Restaurant de Rechtbank

Let op!
Inschrijven is mogelijk tot 10 mei!

Beste 16+’er,

Wij willen jou graag uitnodigen voor een high-tea! Sommigen van jullie zien elkaar op een weekend en/of ALV en willen heel graag weer bij kletsen en ervaringen delen. Anderen zijn misschien nog nooit naar een evenement van de Jeugdreumavereniging Nederland geweest; dan is dit misschien een kans om dit eens te proberen. Ook zijn er een aantal wijzigingen geweest in de werkwijze van de Jeugdreumavereniging. Allemaal redenen om een speciale 16+-middag te organiseren! En hoe fijn is dat onder het genot van allerlei lekkernijen.

Waar?

Restaurant de Rechtbank in Utrecht
Korte Nieuwstraat 14
3512 NM Utrecht

De locatie ligt in het centrum. Voor de mensen die met het OV komen: lopend vanaf het station is het 15 minuten, maar er is ook een bushalte heel dichtbij (bus 2).

Wanneer?

Zaterdag 21 mei 2016, van 13:00 uur tot 16:00.

Er is natuurlijk altijd een mogelijkheid om met degene die willen op eigen gelegenheid nog verder te kletsen en een drankje te doen/te eten (op eigen kosten).

Kosten?

Kosten zijn voor leden: €5,- borg per persoon. Wanneer je aanwezig bent geweest, krijg je dit terug.
Kosten voor niet-leden: €5,-

De inschrijving bestaat uit twee stappen.
Stap 1 is de betaling.
Stap 2 is de reservering met de button onderaan de pagina.

Voor de betaling kunt u de bijdrage overmaken op NL71RABO0169943941 over of gebruik de mogelijkheid van Ideal om de eigen bijdrage te betalen. Betaling via Ideal verloopt via de tussenpersoon Targetpay.

Klik hier om met IDeal te betalen.

Mocht je een dieet volgen of bepaalde wensen hebben, geef dit dan door bij de aanmelding.

Wij hopen jou te zien op 21 mei!

Met vriendelijke groet,
Michelle van Ommen & Annelies Hoekstra
namens de Jeugdreumavereniging Nederland

Boekingen

Bookings are closed for this event.