Lotgenotenweekend 13-18 jaar

Datum / Tijdstip
25-09-2015 - 27-09-2015

Landal de Heihaas

Zoals elk jaar organiseren we ook dit jaar een weekend voor onze leden tussen de 13-18 jaar. Nieuw dit jaar is, dat dit weekend ook toegankelijk is voor kinderen met jeugdreuma die ‘nog’ geen lid zijn van JeugdreumaVereniging Nederland.

De enige voorwaarde is, dat de kinderen onder controle moeten staan van, of in behandeling zijn bij een reumatoloog. De kinderen brengen het weekend door zonder de begeleiding van 1 van de ouders

Net als het 6-9 en het 10-13 jarigen weekend zal dit weekend worden gehouden in Landal park de Heihaas in Putten.

Voor de kinderen zal onder deskundige leiding een attractief programma worden aangeboden, waarbij ze ook worden uitgedaagd te praten over hun vorm van reuma. Er is voldoende tijd om ook onderlinge vriendschappen op en uit te bouwen

De inschrijving bestaat uit twee stappen.
Stap 1 is de reservering met de button onderaan de pagina.
Stap 2 is de betaling.
Maak het geld op NL71RABO0169943941 over of gebruik de mogelijkheid van Ideal om de eigen bijdrage te betalen.

Klik hier om met IDeal te betalen voor leden.

Klik hier om met IDeal te betalen voor niet leden

Hierna wordt de nodige informatie U via email toegestuurd.

Schrijf snel in want vol is vol.

Het bestuur.

Boekingen

Bookings are closed for this event.