Links

 • Z Reumafonds De officiële site van het Reumafonds, dé fondsenwerver voor de reumabestrijding in Nederland. Al tachtig jaar zetten zij hun middelen in voor de bestrijding van reuma en haar gevolgen in Nederland.
  De officiële site van het Reumafonds, dé fondsenwerver voor de reumabestrijding in Nederland. Al tachtig jaar zetten zij hun middelen in voor de bestrijding van reuma en haar gevolgen in Nederland.

 • VSOP De VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties) is een samenwerkingsverband van 57 ouder- en patiëntenorganisaties betrokken bij erfelijkheidsvraagstukken.
  De VSOP (Vereniging Samenwerkende Ouder- en Patiëntenorganisaties) is een samenwerkingsverband van 57 ouder- en patiëntenorganisaties betrokken bij erfelijkheidsvraagstukken.

 • Sporten & vrijetijdsbesteding Meld je aan op de website van het project sporten & actieve vrijetijdsbesteding voor kinderen met jeugdreuma, en maak kennis met verschillende sporten.
  Meld je aan op de website van het project sporten & actieve vrijetijdsbesteding voor kinderen met jeugdreuma, en maak kennis met verschillende sporten.

 • NVK Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde is een vereniging met als doelstelling de continue bevordering van de kwaliteit van de zorg voor het kind, ziek of gezond, vanaf de geboorte tot het groeiproces is voltooid.
  Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde is een vereniging met als doelstelling de continue bevordering van de kwaliteit van de zorg voor het kind, ziek of gezond, vanaf de geboorte tot het groeiproces is voltooid.

 • Judith Hooijer Illustraties De website van Judith Hooijer, de illustratrice van Boetie, het leeuwenwelpje uit ons informatieboekje
  De website van Judith Hooijer, de illustratrice van Boetie, het leeuwenwelpje uit ons informatieboekje

 • Gehandicapten Sportclub Groningen Gehandicapten Sportclub Groningen is een vereniging voor het aangepast sporten. Als vereniging bieden zij vier verschillende sporten aan: Boccia / Badminton / Rolstoeldansen / zwemmen.
  Gehandicapten Sportclub Groningen is een vereniging voor het aangepast sporten. Als vereniging bieden zij vier verschillende sporten aan: Boccia / Badminton / Rolstoeldansen / zwemmen.

 • Cyberpoli jeugdreuma Cyberpoli is een interactieve ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte.
  Cyberpoli is een interactieve ontmoetingsplaats voor kinderen en jongeren met een chronische ziekte.

 • Allerzorg Kindzorg Allerzorg Kindzorg heeft gespecialiseerde en ervaren kinderverpleegkundigen in dienst die medisch-technische en verpleegkundige handelingen kunnen verrichten. Denk aan het toedienen van medicatie en sondevoeding, pijnbestrijding etc.
  Allerzorg Kindzorg heeft gespecialiseerde en ervaren kinderverpleegkundigen in dienst die medisch-technische en verpleegkundige handelingen kunnen verrichten. Denk aan het toedienen van medicatie en sondevoeding, pijnbestrijding etc.

 • A Youth-r-well Youth-R-Well.com is de community voor jongeren met reuma van 16 tot 30 jaar. Op de website vind je onder andere een forum, chat, columns en interessante informatie. Daarnaast worden er ook uitdagende events georganiseerd.
  Youth-R-Well.com is de community voor jongeren met reuma van 16 tot 30 jaar. Op de website vind je onder andere een forum, chat, columns en interessante informatie. Daarnaast worden er ook uitdagende events georganiseerd.