Vacature Administratief Medewerker

Administratieve ondersteuning van de secretaris en het overige bestuur

Wat doet u?
U ondersteunt het bestuur bij diverse administratieve zaken, met name bij het opmaken en verzenden van nieuwsbrieven en het notuleren van vergaderingen.

Taakomschrijving
- Het notuleren van de bestuursvergaderingen waarbij alle leden van het bestuur samenkomen (zo'n driemaal per jaar) en de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders
- Opmaken en verzenden van nieuwsbrieven; zowel van het bestuur als van de vrijwilligerscoordinator

Wat verwachten wij van u?
- U bent een positief en gedreven persoon.
- U kunt goed Nederlands schrijven
- U bent zo'n 4 uur per maand beschikbaar, deze tijd is flexibel in te delen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende en zinvolle functie met ondersteuning vanuit het bestuur en de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingsbijeenkomsten en vergoeding van gemaakte kosten.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in deze functie en wilt u zich samen met ons inzetten voor de Jeugdreuma Vereniging Nederland? Stuur een mailtje naar vrijwilligers@jeugdreumavereniging.nl en wij gaan graag met u in gesprek.